Thursday, May 12, 2011

Kadang-kadang bila gua ada masalah dan tak ada tempat untuk gua luahkan, gua mula rindukan blog gua.Mende macam ini biasa jadi ke?

11 comments:

Anonymous said...

kalau dah nama blogger, kemana lagi nak di luahkan isi perut...

sharamli said...

akhirnya...kah kah kah

~ iza ~ said...

takpe..takde org cakap pun ni mcm kes gila talak ngan blog..peace!

Fadh said...

nie kira gile talak ke nie hehehe

Darkk said...

Lu jangan tutup. Lu yang bengong pegi tutup kenapa?

Dah. Pegi bukak blog baru. Jadi orang baru. Tapi perangai sama. Nanti misti ada orang tuduh eh, sama macam Blind lah. Padahal itu lu jugak.

mrblind said...

anon: gua bukan blogger, tapi bekas blogger yang rindukan blognya.ecece

sharamli: ni bukan akhirnya, ni permulaannya.keh keh keh

iza & fadh: kira rujuk balik la ni, dalam edah kan.

darkk: kah kah kah, yang ada ni pun gua was was nak update.Banyak mende nak kena tengok balik.

Wanniey said...

teruskan teruskan :)

arfahadnan said...

tajuk jer?

tengku_fir21 said...

wahh..lama tk nampak!!!
gua rindu sama lu!!!!

yummien straggy said...

incik blind!
lamenyek tak menulis..
cecepat tulis banyak banyak lagi..hehe!

BudAk hijAu said...

kah kah kah ! sama specis ngn aku ja !